Wilma Musters-Hoomoedt bij de VBT

Deze zomer exposeert  Wilma Musters-Hoomoedt bij de VBT.

Wilma is creatief op meerdere vlakken en had al heel lang de wens haar creativiteit verder te ontwikkelen. Tijdens verschillende opleidingen werd er regelmatig intuïtief geschilderd of getekend maar door een druk gezin, meerdere opleidingen en verschillende werkzaamheden kwam ze maar niet verder.

In 2014 besloot Wilma bij Monique Blaak uit Sellingen op schildercursus te gaan en daar leerde ze verschillende stijlen en technieken te gebruiken. Door de corona maatregelen stopte de cursus. Met Tienja Hensens bleef ze schilderen om elkaar vooral te inspireren en op weg te blijven helpen. Samen volgden ze in 2021 een cursus bij Anka Willems in Winschoten. Daar werden ze uitgedaagd om anders te kijken door b.v. materialen uit de natuur te gebruiken en middels rangschikking tot andere, eigen ontwerpen te komen.

Wilma schildert met acryl in uiteenlopende stijlen en maakt daarbij soms gebruik van materialen zoals eierschalen verpakkingsmateriaal en stoffen.

Het werk van Wilma hangt vanaf 29 maart tot en met 26 oktober in het kantoor van de VBT en de VBT heeft haar kantoor in de Hof van Sellingen.


V.B.T. Sellingen, Dorpsstraat 8, 9551 AE Sellingen, telefoon: ‭06 835 985 52‬, email: vbtsellingen@gmail.com

Bankrekening: NL28RABO 0358 602440 t.n.v V.B.T. Sellingen, KvK 40038133